Kokoa Shuzen

In jos

Kokoa Shuzen

Mesaj Scris de Honami Ebisawa la data de Vin Mar 15, 2013 1:14 pm

Introdus în serializarea manga al doilea și adaptarea anime, Kokoa (dar Koko în manga limba engleză), este mai mic sora vitregă a lui Moka Akashiya . Ea ajunge ca un student in primul an la Academia Yokai. Ca și sora ei, Kokoa este de asemenea un vampir, dar puterile ei nu sunt sigilate. În ciuda faptului că mai tineri, Kokoa nu este la fel de puternic ca "sigilat", Moka, dar și este capabil de a transporta liliacul transformator , numit Batty, ea a fost de gând să dea Moka pentru ziua ei de naștere zecea, dar era prea grea pentru Moka (aproximativ 200 kg) și deja atașat la Kokoa. Pentru a compensa pentru dimensiunea ea are o bâtă de animal de companie, Batty ( Nazo Koumori în anime), care poate transforma intr-o varietate de arme si manuieste cu putere suficient pentru a face ea însăși formidabil
Statistică
Nume: Kokoa Shuzen
Varsta: 15-16
Data nasterii: 27 mai
Cursă: Vampir
Afiliere: Nici unul
Rude: Issa Shuzen (Tatăl)
Gyocuro Shuzen (Mama)
Moka Akashiya (sora vitrega mai mare)
Kahlua Shuzen (sora mai mare)
Akua Shuzen (cea mai veche sora vitregă)
Clasa: Anul 1 Yokai Academiei
Armă: Transformator Bat
Seiyu: Chiwa Saito (Japoneză)
Kira Vincent-Davis (în engleză)
Aspect Edita
Având în total asemănările dintre ei jumătate sora Moka Akashiya, Kokoa are ochi verzi, păr închis, portocaliu flăcări, și pielea echitabil. Ea ține părul în 2 cozi de ponei cu arcuri mari roșii. Spre deosebire de alții, uniforma Kokoa este diferită. Ea poartă o cămașă albă, cu un top fată marinar care este roșu, cu o ruptură cravată în 2 și butoanele Ea poartă o fustă scurtă verde ca toți studenții de sex feminin, si foarte lungi șosete genunchi maro cu o dungă albă în partea de sus. Ea poartă cizme maro de bal, cu arcuri și are o brățară pic pe brațul ei stâng.
Sub afecta de Yukari lui Gro-Gro picături, Kokoa este schimbat la o varsta mai inaintata. Fizicul ei este, de asemenea, foarte asemanatoare cu a lui Moka in acest stat, cu o creștere notabilă în puterea ei. Ea a rupt pietre funerare club de karate din o piatră mai durabile decât cele pe care le au izbucnit, ca parte a unui sistem de profit. Atunci când "mai vechi" afecte se termină, ea revine la o varsta mai tanara decat ea Yukari.

Înainte de a, de fapt ei întâmpină în școală, Moka cerut să descrie aspectul Tsukune ei și a arătat că părul ei este de fapt rosu vopsit, culoarea ei naturala a parului rămâne necunoscut.

Personalitate Edita
Kokoa poate fi energic și natură, dacă ea ajunge să cunoști pe cineva. Ea se închină interioară Moka, dar urăște personalitate dulce exterior fals. În ciuda câte ori ea a spus ceva, nu Kokoa ascultă bătrâni ei. Cu toate acestea, ea are un respect reciproc între ea și Yukari. Deși un pic indiferent despre Tsukune, Kokoa creste la place de el în partea din spate a mintea ei. De asemenea, remarcat, ea este elegant și snob, gândire vampirii sunt superioare tuturor celorlalte monstrii si oameni, dar se teme de fapt, inamicul secret, deși nu lasa aceasta frica fi indicat. Exemple de acest includ teama ei rezonabilă de Aqua și Kahlua și să nu mai vorbim de frica ei comic de Dna Nekonome . Dar ea poate fi, de asemenea, curajos și se determină (sau Moka a pus-o: "neobosit"), ca atare, atunci când ea era mică și a refuzat să renunțe la bate Moka. Ea afișează un complex de inferioritate față de surorile ei puternică din cauza statutului lor ", ca genii și a se straduieste sa fie recunoscute de acestea din cauza asta. După antrenament și luptă cu Heiji, ea a reușit să depășească teama ei de Kahlua și șocat în mod eficient de către mama ei copleșitoare ei, arătând că complex de inferioritate ei a avut un efect puternic asupra performanțelor ei globale în luptă.
Kokoa a fost portretizat cu sângerări nazale față de antichități pervertite de colegii de club ei, cum ar fi atunci când Kurumu flaunts pieptul ei în fața Tsukune sau pune capul între ele. Acesta este implicat din aceste sangerari nazale că ea este mai murdar decât ea minte ar fi altii cred. Provenind din mândria ei, ea pare să altora pret pe puterea lor și har, ca ea numai încălzit până la clubul de ziar după ce a văzut lupta cu ei. Conformitate cu aceasta, a declarat mai târziu că aspectul grațios Kahlua a fost astfel că ea ar putea intra cu totul pentru ea, cu toate acestea trebuie sa ia în considerare faptul că aceasta a fost doar o expresie verbală a ceea ce ei spre ea.

Spre deosebire de celelalte femei din jurul Tsukune, ea nu a afișat mult în modul de afecțiune romantică față de el, ea a fost totuși dovedit a fi în mod clar atras de miros și gust de sânge. Afecțiunea ei pentru Moka de multe ori o vede încercarea de a conduce o pană între Tsukune și sora ei, ceea ce înseamnă că, chiar dacă ea nu dețin unele atracție față de el este cel mai probabil depășită de obsesia ei față de Moka.

De doi ani Edita
Phantom Hoți Arc Edita
Kokoa apare pentru prima dată salvarea Tsukune de la un monstru, atunci Porcupine întreabă el e bine. Ea apoi atunci ia act de faptul că sângele Tsukune este miroase delicios si linge-l făcându-l să sperii. Ea apoi pleacă pentru ceremonia de primire cu mâna la revedere de la Tsukune.
Kokoa apare următoarea clasă Moka lui, după ce sa întâlnit deja Kurumu, Yukari, si Mizore. Ea a recunoscut, de asemenea, Moka și a recunoscut persoana de lângă ei ca "Această persoană delicios din această dimineață", apoi a încercat să meargă spre el în timp ce spune "Cum neașteptat să te văd aici" și "Ce fel de destin este aceasta -" dar a fost întrerupt de Moka. Ea trece apoi la atac Moka. În timpul baraj de atacuri ea doare Tsukune (încercarea de a face Moka exterior dure exterior Moka) făcându-l să sângereze. Ea întreabă dacă e bine și linge sângele lui din nou, cauzand Kurumu a lovit-o cu un birou. Kokoa și Kurumu au fost angajeze într-o luptă despre exterioară, dar se oprește Moka le spun Kokoa este sora ei mai mică. Kokoa lasă spunând data viitoare ea va obliga Moka exterioară a transforma.

Mai târziu, se exprimă fericirea Kokoa că exterioară Moka a fost de acord să-i lupte. După ce a câștigat lupta Kokoa întrebat de ce plânge Moka exterioară nu va lupta pentru real. Ea își exprimă durerea ei de a nu fi capabil de a lupta cu ea de ani de zile. Tsukune apare și îi spune că ea a fost doar în urma Moka exterior pentru atenție, dar spune-le că nu e ea și aruncă buzduganul său de fier pe Moka exterioară și Tsukune spunând că urăște Moka. Moka interioară ridică de nucșoară și lovituri Kokoa. Ea sa se exercite până aura ei vampir aparent pe cale de a ataca, dar în loc să-i spui că îmbrățișări pierdut sora ei reale; D. În ziua următoare, Kokoa este indicat urmareste si ataca Moka exterioară astfel încât ea poate transforma din nou.

Ceva timp mai târziu, Kokoa se uită exterioară Moka, Kurumu, și luptă Mizore peste Tsukune. Ea prezinta dezgust și se întreabă cum sora ei au devenit așa. Kokoa ajunge la concluzia că prietenii Moka sunt ceea ce a schimbat-o, așa că încearcă să obține Moka exterioară departe de ei. Ea apoi atunci ajută la Clubul Ziarul găsi ascunzătoarea probabilă a hoților și sugerează că ea și Moka exterior pot avea grijă de Slasher strada.

Kokoa își exprimă ușurare să Moka exterior separat de prietenii ei. Kokoa și exterioară Moka intră temnita școală și Kokoa dă sora ei o Batty, în forma unui club cu țepi, pentru a ataca persoana din spatele ei, gândindu-se că e fantomă. Când vor afla că e Tsukune în urma ei, ea e supărată pe el pentru încurc planul ei. Tsukune apoi o protejează de Minotaur, dar apoi devine ea însăși rănit. Apoi Tsuchigumo apare și răpește Moka și Tsukune. Dintr-o data, Kurumu și Mizore apare și învinge Minotaurul, câștigând respect Kokoa lui (dar ceea ce a fost pierdut atunci când ea a văzut și sa luptam cu ei cine e vina a fost pentru închirierea Moka și Tsukune fi răpit).
Puterile & Abilități Edita
Kokoa este un vampir și are, astfel, capacitățile sporite, cum ar fi puterea, viteza si rezistenta. Alegerea ei de armă este un liliac de transformare, care are capacitatea de a schimba în orice armă de alegerea ei.
Transformarea abilitati Bat: Edita
Morning Star: După transformarea ei într-liliac forma sa de Fier Mace, ea leagăne, la o țintă. Adevarata putere a acestei tehnici nu a fost demonstrat, dar Kokoa a susținut că, în cazul în care Moka nu o ia în serios, ea va muri. Aceasta este cea mai comuna forma pe care Kokoa utilizează și, probabil, modul cel mai puternic cunoscut de lângă modul de Kokoa sabia lui, care a rupt una din aripile Kahlua în bogăția de putere.
Mod de sabie: Kokoa poate transforma într-o bâtă de larg secure-ca o sabie. Ea folosește acest mod pentru a rupe una dintre aripi Kahlua Kahlua, in timp ce a folosit bogăția de putere.
Mod Rapier: în această formă, liliacul își asumă o formă de spadă de tip, în scopul de a contracara adversarii mai rapide.
Katana Mod: prezinta Kokoa Moka că ea poate transforma într-o bâtă Katana atunci când încearcă să-i convingă că Moka liliacul transformarea a fost un cadou bun.
Mod Axe: Modul Axe ea a folosit împotriva Moka într-o ceartă scurtă în arc de memorie Moka lui.
Alte abilitati Edita
Yokai Senzor: Ca orice vampir alta ea poate simți Yoki altor oameni.
Farmec: deși nu în aceeași ligă ca un Succubus, Kokoa poate utiliza capacitatea de farmecul, capacitatea de sine este folosit pentru a distrage atenția celorlalți astfel încât ea să le poată mușca, mai degrabă decât a le controla în totalitate.
Forța Super: Moka tânăr a făcut o remarcă despre cum se pot ocupa Kokoa greutăți începând de la o vârstă foarte tânără, cu usurinta. Inițial liliac transformarea Kokoa a fost pentru Moka, dar liliacul transformarea cântărit în jurul valorii de 200 de lire sterline. Numai Kokoa ar putea transporta într-adevăr cu ușurință și ea a fost doar opt ani la momentul. Când ea a luptat Kahlua pentru a ajuta la salvarea Moka în capitolul 57, atunci când determină, Kokoa fost în măsură să taie prin ras surorii ei ascuțite aripi de liliac arme, și este singurul personaj care până acum a fost în stare să facă acest lucru. forța ei fizică, de asemenea, s-au dovedit suficient de puternică pentru a organiza pe una dintre lame Kahlua despre piciorul ei. în forma ei mai în vârstă, ea a fost demonstrat de rupere usor de pietre funerare armat, de un metru pe care membrii clubului de karate care a aranjat considerat imposibil.
Viteza Super: Fiind un vampir, Kokoa este dovedit a avea o viteză incredibilă. Acest lucru a fost vazut in special in Rosario + Vampire Capu2 Episodul 07 , în care, în timp ce mersul pe bicicleta, ea a fost în măsură să fugi de multe vehicule, inclusiv trenul glonț.
Durabilitate: Kokoa pot lua hit-uri și lovituri de la Kahlua și Moka și cu mâna le-off. Ea este cunoscut ca un vampir care isi exercita puterea prin Yoki și ea este extrem de puternic pentru cel care o face. Nu se știe dacă limitele sale de rezistență stabili, ci din cele patru surori, este cel mai probabil ca ea are cel mai mare ansamblu, ignorând Kahlua lui Farmec, din moment ce doar tehnica permite unei persoane sa "ignore" leziuni.
Specialist Combat: Kokoa a afișat fapte numeroase notabile de îndemânare peste serii, cea mai semnificativă la toate a fost atunci când ea a fost demonstrat de a lupta Kahlua sora ei mai mare, chiar pe teren. în timpul acestei lupte, de fapt, Kahlua a declarat că rugozitatea ei anterioare au disparut si forma ei au pierdut toate deschiderile sale, astfel, ceea ce face greu să se răzbune. combinarea puterea ei și îndemânare, împreună, Kahlua remarcat că Kokoa a devenit cu adevarat unul care "își exercită puterea lor de la performanță"
avatar
Honami Ebisawa
Chibi Fan
Chibi Fan

Numarul mesajelor : 29
Varsta : 21
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 14/03/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum