Mizore Shirayuki

In jos

Mizore Shirayuki

Mesaj Scris de Honami Ebisawa la data de Vin Mar 15, 2013 1:11 pm

Mizore Shirayuki (白雪みぞれShirayuki Mizore) este un Yuki-Onna . Mama Mizore este Tsurara Shirayuki , care apare în timpul începerea festivalului școală cu convingerea că Tsukune este prietenul fiicei sale, în timp ce tatăl ei fără nume apare în adaptare anime a doua pentru o scurtă perioadă de timp.
Statistică
Nume: Mizore Shirayuki
Varsta: 16-17
Data nasterii: 07 decembrie
Cursă: Yuki-Onna
Afiliere: Ziar Club
Rude: Tsurara Shirayuki (mama)
Nedenumit tatăl
Clasa: Două ani Yokai Academiei
Armă: Ice gheare
Seiyu: Rie Kugimiya (japoneză)
Tia Ballard (în engleză)
Aspect: Edita
Mizore are parul violet, care a fost mult timp, atunci când ea a fost introdus, dar ea are mai tarziu ochii tăiate și albastru colorate, care sunt aproape complet albastru și au un pic de violet, la partea de sus a ei în imagini apropiate ale ei. De asemenea, elevii nu sunt negre, si sunt aproape la fel de albastru ca restul de ochii ei. La școală, ea poarta un alt fel de uniforme decât cele mai multe dintre colegii ei. Ea poartă o lumină maro fusta plisata carouri ca alți studenți de sex feminin, dar ea poarta, de asemenea, un tricou alb, cu mâneci lungi albastru închis, negru de sub un singlet, și un pandantiv de culoare galbenă peste gâtul ei. Ea poartă lung întuneric și lumină violet-dungi ciorapi cu pantofi albi si are o curea legată de piciorul stâng. Nu se cunoaște ceea ce ea a păstrat în pungă fata de tricoul ei, deși ea au fost cunoscute pentru a păstra jurnalul ei despre Tsukune și o acadea care menține temperatura corpului acolo.
Aspectul ei nu se schimbă cu adevărat, atunci când ea se transformă într-un Yuki-Onna, mâinile devin înfășurat în gheață și să devină gheare de gheață, și, uneori, părul ei devine gheață la fel de bine și la fel ca toate Yuki-Onna. Ea este întotdeauna văzut cu ea fraier - care este un agent frigorific, ajutand la mentinerea temperaturii ei regulat.

Personalitate: Edita
Când Mizore a fost introdusă pentru prima dată, ea a fost portretizat ca o fată singuratic, deprimat și neînțeles. Când era tânără, ea a imprietenit un băiat uman și dupa ce a marturisit ca ea este o Yuki-Onna, el a fugit și nu a vorbit niciodată cu ea din nou, ceea ce face greu pentru ei pentru a avea încredere în nimeni. În primul semestru, ea a mărturisit dragostea ei pentru un profesor, până când el a început să profite de ea, ceea ce duce Mizore să-l înghețe. Cu incidentul și zvonuri de raspandire despre ea, Mizore găsit greu să aibă încredere în nimeni, dar a luat o simpatie pentru Tsukune Aono , crezând că acesta era la fel de mizerabil ca ea a fost. Dar, după întâlnirea cu Tsukune Aono și de a deveni prieteni cu toată lumea, ea este dovedit a fi o fată rezervată, cu emoții mici, pe care ea își exprimă doar atunci când având în momente cu Tsukune.
Ea este adesea văzută urmărire și ascunzându-se în diferite locații, care este adesea jucat în scopuri de comedie. (Ca și în tufișuri, în spatele copacilor, și chiar și sub mese.) În plus, ea devine în argumente comedie cu Kurumu Kurono destul de des, și sunt văzute adesea capete de intarziere sau cu lupte pumnul copilărești. Deși acestea rămân a fi prieteni apropiati, ca atunci când este forțat Mizore sarutat de Miyabi, Kurumu ei mângâie și previne Mizore de la sinucidere.

Un gag rulează în serie este de fotografiere Mizore proiectile de gheață ori de câte ori Moka și Tsukune au un moment tandru împreună și ea apare întotdeauna în mod neașteptat, fie în locuri ciudate sau altfel aleatoare.

În manga, vom descoperi că femeile de zăpadă nu pot avea copii, după o anumită vârstă și Mizore este aproape căsătorit off la Miyabi Fujisaki din cauza unor practici satului ei. Cu toate acestea, ea este salvat de Tsukune și ceilalți.

După Tsukune salvează Mizore de la obtinerea uciși de Kotsubo, dragostea ei pentru Tsukune devine mai puternic, până la punctul în care ea a admite că ea îl iubește și vrea să aibă copii cu el. Mizore chiar furișează departe de partea ei de clasa PE pentru a vedea Tsukune facă exerciții sale. Atunci când face acest lucru, ea roșește, de obicei, spunând, "Tsukune, care a fost mare." Ea, uneori, se referă la el ca ea "Iubit". Din păcate pentru Tsukune, acest lucru a transformat într-o obișnuință pentru Mizore.

În cele din urmă ea indică o creștere a spune că încă de la ea însăși a arătat la Tsukune că, chiar dacă ar fi să aleagă o altă femeie i-ar iubi / urmărească el.

Sub influența lui Lilith Mirror , Mizore acționează într-un mod foarte pervers, vorbesc despre sânii ei și clipește Tsukune. Ea descrie sfarcurile ei pe sanii ei sunt la fel de ferm ca "cireșe".

Mizore poate fi unul dintre cele mai sensibile atunci când vine vorba de cât de mulți prieteni are Tsukune. Pe data când Fang Fang încearcă să Tsukune să se alăture lui de familie , ea a răspuns că, dacă el obține un prieten mai mult pentru a contesta dragostea ei pentru el, ea este de gând să-l înjunghii.

Manga Edita
Year One Edita
Când suntem prima dată introdus pentru a Mizore aflăm că ea a încercat să câștige interesul Kotsubo Okuto (profesor Gym), care a spus odată că Mizore el a iubit-o. Mizore a căzut în dragoste cu Kotsubo, dar el a încercat să o violeze, determinându-i să-l înghețe în auto-apărare. De fapt, Kotsubo este profesor el se referă la momentul acesta spune povestea Tsukune de Mizore. El spune că ea Tsukune este o pacoste, și ar trebui să fie, de asemenea, eliminate din școală, acest lucru, de asemenea, joacă în aceea ea este atât de timid. În cele din urmă, atunci când Tsukune merge pentru a aduce înapoi la școală ei a lua atacat de Kotsubo și sfârșesc prin a învins-l, ceea ce face apoi căderea ei în creștere a lui Tsukune harem. Ea ura cu adevărat Moka Akashiya la început, deoarece ea a "ajuns în felul ei" de a obține afecțiunea Tsukune completă și, astfel, a încercat să o omoare. dar ea își recapătă în cele din urmă sentimentul de încredere. După ce a fost salvat, de asemenea, ea începe urmărire Tsukune pe o bază de zi cu zi.
De doi ani Edita
Înainte de a se întoarce la școală, ea, impreuna cu Kurumu, a fost instruit de către Ginei Morioka în timpul pauzei de vară în mână-la-corp într-un efort pentru cele două pentru a deveni suficient de puternic pentru a depăși Moka interioară într-o luptă. Ei au atacuri comune numite "Black and White" duet. Mai târziu, ea a fost răpită în timp ce vizita orașul ei natal de Fairy Tale și a salvat de prietenii ei. Ea a mai târziu, se alătură în formarea lor. Într-un capitol ulterior, Mizore se întoarce în satul ei. Există o floare alba, care este folosit pentru a atrage sexul opus. Mizore devine aproape Tsukune (Mizore este văzută ultima Tsukune îmbrățișările pe teren fara haine). Apoi, ea este luată de Zeita de zăpadă și a adus la Palatul de zăpadă. Acolo, ea a spus că este trebuie să se căsătorească cu Miyabi Fujisaki de la Fairy Tale grup. Miyabi sexual atacuri Mizore, provocând Mizore să se gândească la sine ca inapt pentru Tsukune.
O scenă mai târziu, dezvăluie ea a încercat lupta înapoi ca publicul este indicat o mulțime de cioburi de gheață împrăștiate în întreaga cameră. Încă simt ca și cum ea nu va mai fi niciodată potrivite pentru Tsukune, ea tentative de suicid, sărind pe fereastră a camerei ea a găsit inch scufundari Kurumu după ea și o salvează doar în timp. Imploră Mizore Kurumu să o lase să meargă, deoarece ea a fost sărutată de un alt om decât cel din ea viseaza (Tsukune). Kurumu blochează neașteptat Mizore într-un sarut lung, pasional, încercând să-i convingă că lucrurile vor fi în regulă și că ea poate merge încă mai departe. Mizore se întoarce la incercarea ei de a atrage Tsukune (ca urmăritor lui). În capitolul 40, Mizore indică o creștere în maturitate prin a spune că, dacă ei Tsukune alege ca iubita lui sau nu, ea va continua să fie iubitul Tsukune meciului / STALKER pentru totdeauna. Ea constată de asemenea că Kurumu nu poate trata cu posibilitatea de a alege Tsukune Moka sau o altă fată, deoarece fiind o Succubus, fiind respins de către One ei Destinat va ucide.

Anime Edita
Year One Edita
Mizore se întoarce la școală după o absență de întârziate și arată un interes imediat în Tsukune Aono. Într-adevăr, ea devine îndrăgostit nebunește de el, merge atât de departe încât să se creeze jurnalul ei / album cu toate articole de ziar sale. Ea ura cu adevărat Moka Akashiya la început, deoarece ea a "primit în felul ei", dar ea își recapătă în cele din urmă sentimentul de încredere, după ce intervine atunci când Tsukune același profesor revine la o omoare (în anime el a salvat de la singurătatea ei). Din păcate, acest lucru duce la Mizore tulpină Tsukune pe o bază de zi cu zi. În timpul episoadelor ultimele zile ale sezonului, ea afla (indirect din Tsukune) că Tsukune este uman. După aceea, ea se execută la locul în care a salvat-o de la Tsukune singurătatea ei și începe să se gândească la tot ceea ce sa întâmplat, ea intrebi ce ar trebui să facă. Ruby apare de nicăieri în formă Raven ei și îi ajută să o convingă să-l ajute. Ea, împreună cu Kurumu, Yukari, Moka, și Ruby decide întreruperea executării și a salva Tsukune lor iubit, chiar dacă aceasta ar însemna pierderea propriilor vieți.


De doi ani Edita
Timpul de doi ani, ea adăpostește încă sentimente pentru Tsukune și încă îl tulpini. Într-un episod, ea încearcă să atragă Tsukune de a învăța cum să gătească curry, ea devine destul de decente la ea, deși a luat munca grea, și se termină prin a face curry în felul ei propriu semnatura, prin folosirea cristalelor de gheață în loc de orez. Mai târziu, ea cere Tsukune să pretindă să fie prietenul ei de dragul de mama ei, care începe obtinerea idei de căsătorie. În timp ce vizita lumea umană, ea, împreună cu toți ceilalți, în Tsukune lui harem (excl. Ruby), se întâlnește pe mama lui. Ea lupta Kurumu și Yukari pentru a vedea cine este mai merituoși dintre Tsukune (care se termină cu ei tot pierde la interior Moka). În timpul episoadelor ultimele câteva, acesta este revelat prin oglindă Lilith , că dorința ei cea mai mare este de a fi cu Tsukune. Cu toate acestea, el spune ea, și oricine altcineva (cu excepția Moka, care nu a fost cu ei la timp) că nimeni nu poate înlocui Moka și că nimeni nu poate să le înlocuiască, fie. După aceea, împreună depăși efectele oglindă și înfrângerea spiritul oglinzii.
După ce la învins spiritul, bariera care a izolat lumile una de cealaltă începe să se destrame și Moka jertfește Rozariul ei de a stabiliza bariera. Aproximativ o săptămână mai târziu, ea nu poate suporta să vadă Tsukune în durere atât de mult. Deci, ea cheamă mama ei și face planuri de a avea căsătorească cu el în familia lor. Un timp după, toată lumea își dă seama că Tsukune părăsit școala pentru a vedea una dintre cele mai întunecate Lorzilor (tatăl lui Moka, de asemenea, un vampir ca ea) și de a lua un alt Rosario pentru Moka. Cu toate acestea, Tsurara Shirayuki decide să intervină, deoarece ar împiedica planurile ei de a avea căsătorească cu el în familia lor. Dar Mizore vine de nicăieri și spune că ea se va opri mama ei și de a face ceea ce trebuie pentru ea o ea iubește pentru că este ceea ce simte ea trebuie să facă. După confruntare, ea împreună cu toată lumea, în cele din urmă martori Tsukune revigora Moka exterior și îmbrățișare două reciproc. La sfârșitul seriei, toată lumea, inclusiv interioară Moka (care a fost declanșat din cauza sora ei fura din nou Mirror) deține Tsukune bine.

Abilitati Edita
După formarea ei cu Gin, ghearele ei de gheață a devenit mai puternică. Ea poate, de asemenea, acum îngheța orice corp de apă în jurul ei și ao controla. Un alt rezultat al formării ei au fost dezvoltarea unor atacuri comune, cum ar fi "alb și negru", duete, pe care ea a dezvoltat cu Kurumu.
Tehnici Edita
Cryokinesis: Ca un Yuki-Onna, Mizore are control aproape complet asupra gheață la voință. Ceea ce înseamnă că ea poate îngheța și apoi controla orice formă de apă și atacurile ei sunt toată apa sau gheata pe bază. Aceasta înseamnă, de asemenea că atacurile de apă sunt complet inutil împotriva ei. Ea poate forma orice își dorește și gheață ei ia de obicei forma de gheare de gheață, fie sau proiectilele de gheață.
Gheață Dagger: turturi foarte ascuțite pot fi, de asemenea, concediat de la mâneci ei, și Mizore a fost cunoscut de a angaja gheață în stil cutite Kunai care ea poate arunca expert de la o distanta, lovind de multe ori fruntea obiectivelor prevăzute, fără a eșua.
Cleste de gheata: ghearele ei de gheață sunt la fel de puternice, în cazul în care nu mai puternică decât ghearele Kurumu și poate tăia cu ușurință și de a distruge obiecte, cum ar fi o bancă din parc, cu o relativă ușurință.
Dragon Marcatori grindină: sare Mizore în aer înainte de a elibereaza un baraj de țurțuri de gheață din ghearele ei.
Clonele de gheata: Ea prezinta, de asemenea, abilitatea de a crea clone de gheață de sine sau a altora. Ea a folosit prima dată această capacitate de a face o clona de Tsukune, în scopul de a menține și de mama ei Kurumu ocupat în timp ce Tsukune real a fost cu Moka.
Partenere Tehnici Edita
Duet alb și negru, Numărul 3: După ce a transformat Kurumu în forma ei adevărată, ea va ridica Mizore înainte de Twirling în jurul valorii de. Ca acest lucru se întâmplă, Mizore pare să-i elibereze un baraj de cioburi de gheață de la Gheare de gheata ei.
"Duet Alb și Negru, Numarul 9:" Dupa ce a aparut in spatele unui obiectiv, Kurumu si Mizore atât pe el cât se va tăia / ei cu ghearele lor și lansarea țintă în aer. Bazat pe ceea ce Mizore spus, au așteptat o lungă perioadă de timp pentru a utiliza aceasta împotriva interioară Moka.
Duet alb și negru, Numărul 13: Ultimul Vals: După clasping mâini cu Kurumu, gheata va incepe sa se ​​formeze în aer de mai sus o țintă. Este rapid formează într-o bucată bună de dimensiuni de gheață ascuțit, care coboară spre o țintă. Adevarata putere a acestei tehnici nu este cunoscută, deși ea și Kurumu a trebuit să sară departe, pentru a evita unda de soc care a cauzat.
avatar
Honami Ebisawa
Chibi Fan
Chibi Fan

Numarul mesajelor : 29
Varsta : 21
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 14/03/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum