Diva

In jos

Diva

Mesaj Scris de Honami Ebisawa la data de Vin Mar 15, 2013 12:59 pm

Diva (ディーヴァDiva), este sora geamana a lui Saya mai tinere și antagonist seria principală. Ea este cel mai mare dușman jurat al Scut roșu . Ca Saya, ea este un pur-sânge regina chiropteran născut din mumia chiropteran.
Statistici vitale
Vârstă 173 +
Gen Femeie
Cursă Chiropteran ( Regina )
Facțiune Cinq Fleches
Stare Decedat
Familie Saya - Mumia (Mama)
Saya (sora mai mare)
Kanade & Hibiki (fiicele)
Caracteristici fizice
Înălțime 5'2 "
Culoarea părului Negru
Culoarea ochilor Albastru
De-a exprimat
Japonez Akiko Yajima
Englez Kari Wahlgren
Elin Carlson (voce)
Aspect:Mici și mlădios, Diva este de aproximativ 5'2 "(157 cm) și 89 lbs (40,4 kg), având aspectul unei adolescente de înălțime medie Diva are caracteristici similare cu Saya. Numai ea e un pic mai corect decât sora ei, după cum precum și având în alte diferențe mici în aparițiile lor caracteristica ei cele mai distinctive sunt ochii ei strălucitori albaștri, spre deosebire de rosii din sange a lui sora ei.. Ted A. Adams , agricultorul în apropiere de grădina zoologică atât acclaims că ea e cea mai frumoasă femeie și periculoasă. Ea ține părul ei lung de cele mai multe anime. Numai în timpul schimbarea formei pentru a se potrivi aspectul Riku lui, ea scurtează părul ei.
După uciderea Riku, Diva se transformă să-l semene - în mod ironic, acest lucru duce la o stranie similitudine între ea și apariția Saya la începutul seriei. Înainte de a începe lupta Saya la operă, ea revine la aspectul ei inițial. Ea sport, de asemenea identicle rujul la sora ei mai mare Saya.
Personalitate:Diva este în esență un copil, cu o dungă psihopat de egoism. Deși ea și Saya sunt gemeni, Diva este adesea menționată ca sora mai mica din cauza naturii ei imatur. Diva, fiind închis într-un turn și testat pe, în timp ce Saya a fost trimis să locuiască cu oamenii care urmează să fie respectate. Diva a început să urăsc oamenii, în timp ce Saya plăcea să trăiești cu oamenii. La sfârșitul serii, sa demonstrat că toate Diva dorit a fost să trăiască cu cei dragi ei, familia ei.
Spre deosebire de Saya, Diva este sadic, uciderea de plăcere, mai degrabă decât datoria. Datorită educația ei, Diva are un caracter nemilos împachetat într-o adesea copil-ca purtare. Ea chicotește după uciderea oamenilor, prezinta reactia puțin la moartea cavaleri propriile ei, și tinde să distrugă lucrurile atunci când plictisit. Diva pare să se bucure de chinuitoare și adesea Saya spune că vrea să o omoare.

Personalitatea ei este rezultatul combinat al neglijării și de a fi crescut de Amshel . Înainte de a fi eliberat din turnul a locuit timp de 50 de ani, nu a putut vorbi Diva, în loc să comunice telepatic cu sora ei. Chiar înainte de Saya deschide ușa Diva menționează că ea este speriat, în ciuda faptului că a cerut să fie lăsat în afara. Acesta este singurul semn al fricii ea vreodată menționează în întreaga serie. În ciuda acestui fapt ea rămâne de expresie - să nu prezinte nici o surpriză atunci când Saya deschide ușa și nici o bucurie atunci când uciderea oamenilor la Zoo.

În ceea ce privește toate puterile ei și abilități, Diva a fost dovedit a fi incredibil de teamă, chiar și la gândul de a Saya uciderea ei, ea nu a aratat nici o lașitate. Singurul semn de la ea să le fie frică în timpul serii a fost să mergem în afara singuri; probabil din cauza vieții ei închiși în ei primii ani. Diva a fost demonstrat de a se angaja efectiv în amenințări jucause pe dușmanii ei ca în a spune ea ar putea mânca David în viață, sau, în cazul lui Kai extinde o oferta de a deveni un cavaler pentru a putea fi cu Saya.

Ca Saya, personalitatea lui Diva schimbat oarecum odată ce ea a învățat să iubești pe cineva.
Relatii:Saya-Relația ei cu sora mai mare ea este complicată. Ea se adresează Saya ca "sora mai mare". Acesta nu este niciodată dacă ea a arătat de fapt, ei ura, în ciuda joc a șoarecele și pisica între ele. Diva invidiază Saya având o familie de ei; ceva ce nu a avut. Îi place să chinui Saya și dorește să o omoare. Chiar și după obținerea multe ocazii în cazul în care ea ar putea termina destul de mult pe sora ei, ea lasă pur și simplu sub pretextul de a fi plictisit. La duel final, ea a avut intenția pentru amândoi să moară. Dar sângele ei tragic a avut niciun efect asupra Saya, deoarece și-a pierdut de mult puterea. Chiar și după tot ce a făcut, Saya detine inca Diva în brațe și plânge pentru ei ca ea moare.
Joel-Diva urăște Joel I, pentru blocarea ei până în toți acei ani și experimente pe ei fără milă. Deci, în momentul isi da seama ca Saya a eliberat-o, ea vă permite în toate emoțiile vicioase și provoacă masacru sângeros. Ea se bucură în scurgerea sângelui lui Joel si Saya prinde o bucatica in timp ce ea a fost de a face acest lucru.
Amshel-In timp ce blocat în turn, a fost Amshel compania ei doar. Ea ascultă Amshel în rândul tuturor ei cavaleri. Pentru ea, el este un fel de figură paternă, deși toate Amshel nu vrea de Diva este de a fi supusă lui
Nathan-Diva devine toate posibilitățile de a efectua pe scenă prin intermediul Nathan. Ea nu este dovedit a fi mult mai interactiv cu el. După ce a băut sângele său, în ciuda eforturilor sale zadarnice de a opri ei.
Solomon-Din toate ei cavaleri, Diva favorizat Solomon. Îi plăcea să se agațe de el și a rămas la locul lui pentru un timp destul de mult timp după trezire ea. După ce a trădat-o să se alăture Saya, ea îl renegat și ironic l-a sugerat să se împerecheze cu Saya. Când sa întors să atace copiii ei, ea l-au bătut lăsându-l grav rănit.
Karl-Diva a dat cel mai puțin atenția lui Karl, care este motivul pentru care el a urmarit intotdeauna o modalitate de a câștiga favoarea. El a ținut chiar cerințele ei nebun și a luat-o la sediul central al Scut roșu. În cele din urmă Karl a devenit obsedat de uciderea Saya. Când a murit, în procesul, vestea morții sale a fost dat importanță redusă de Diva.
James-Diva numit James "copilul meu", și el a chemat-o "mama". James a rămas fidel Diva mama lui și ea a îngrijit de el. Dar, după ce părțile corpului său au fost înlocuite cu cel al schiffs, Diva aprobat de el nu mai mult.
Riku-Deoarece timpul Diva intalnit prima Riku de la grădina zoologică, ea a simțit o atracție înnebunitoare spre el. Ea sa referit la el continuu ca "băiat". Când a ajuns la Red Shield HQ, ea a ascultat bataile inimii sale și a urmat-le să-l găsească. Nu îl violează (eventual o modalitate de a juca) și îi dă sângele ei, omorându-l ca un rezultat.
Fiicele ei-Diva îngrijit cel mai mult la copiii ei. Ca o mamă bună, ea le-a păstrat din toate prejudiciile. În visul ei, se arată că ea e cu copiii ei într-un câmp verde în cazul în care ea cântă la ele ca la ei se joacă. Dar niciodată visul ei devine realitate ca ea moare mangaie coconii nenăscuți.
Kai-După moartea lui Riku, Diva a vrut să facă Kai Chevalier ei. Ea pune mâna pe abdomenul ei în cazul în care copiii sunt - ei și copiii lui Riku. Ea dedica interpretarea ei la Kai. Ea încearcă să arate motivele pentru care ar trebui sa fie cu ea: protejarea ei și copii Riku lui și chiar a face copii cu Saya o dată el devine Chevalier ei. Kai scoate și arată arma lui de la Diva. Ea pune mîna pe ea și îi spune că, prin stoarcere de declanșare și de băut sângele ei, el poate fi împreună cu ea. Ea face motiv ei finală, în vocea lui Riku, dar hotărârea mai bine lui Kai preia controlul.
Abilitati:Cântând: Diva a fost un cântăreț născut și, de fapt, ea a fost numita dupa acest talent de Saya care o cântă auzit și de acum încolo numit-o "cântând Diva". În primul concert Diva lui, mulți susțin ei a fi "Diva a secolului". Când auzi live, melodia ei este capabil de a crește șansa de oameni transformă în chiropterans care au ingerat Cinq produse Flèches infectate cu agentul Delta-67 de la 3% la 100% risc. Numai Nathan vrut Diva a continua efectuarea și să devină un star în timp ce Amshel intenționa să le utilizeze pentru a crea mai mult de calificare chiropteran.
Sabie de luptă împotriva: Deși ea nu a primit o instruire la gard ca Saya, ea a arătat mișcări destul de flexibile înarmați longsword în timpul bătălia finală.
Abilitati exceptionale:Forța de: Diva are putere sporită din cauza ei fiind o regina chiropteran. Chiar și o Chevalier este probabil să se confrunte cu răni mortale în cazul în care ea lovește orice. Acesta este afirmat de către Nathan atunci când vede Diva bătut Solomon pentru că a îndrăznit să încerce rău ea și copiii ei. De fapt, ea poate fi foarte bine personajul cel mai puternic fizic in Blood + ca regina singurul chiropteran care se hrănește cu sânge în mod liber. La un moment dat ea aruncă Saya prin peretele turnului Zoo în timp ce țineți Riku, cu puterea brută suficient ca impactul asupra debarcare ulterioară Saya, cauzează la sol în peșteră sub ei.
Viteza: Diva prezinta a fi extrem de agil. Viteza de ea stârnește teamă așa cum se arată atunci când ea a atacat Red Shield HQ. Diva este rapid, până la punctul că este aproape instantanee și mișcările ei (atunci când percepute) sunt descrise ca o neclaritate: după ce la eliminat Saya prin peretele turnului, ea apare aparent de nicăieri lângă Lewis. Ea este, de asemenea, capabil să se sustragă de atacul lui Hagi atunci când el aruncă cazul său violoncel la ea ca ea se pregătește să omoare Saya, si momente mai târziu, reapare alături de Solomon.

Zborul: Diva pot efectua săritura distanță similară de zbor dacă se consideră că modul salturi Saya. Ea folosește foarte rar, deoarece îi place să se bazeze pe cavaleri ei să o ia oriunde vrea.

Telepatia: Diva prezinta aceasta capacitate de a comunica cu cavaleri, dacă este necesar. Dar cea mai mare parte ea folosește pentru a găsi Riku pe Red navă Shield. Ea ascultă bătăile inimii lui și urmează-l. Diva are, eventual, o conexiune telepatica a Saya și vice-versa ca ea este indicat capabil să comunice cu Saya verbal, fără să știe cum să vorbească, și ar fi putut utilizate pentru a se potrivi acest Saya în mânuirea sabiei, la operă, ca ea nu pare să aibă multă experiență în prealabil.

Telekinesis: Diva se presupune că a fi telekinetice, ea sparge o dată pe fereastră cu nici o mișcare aparentă, altele decât zâmbind.

Voce: Vocea ei fascinant, nu a fost doar un talent pur, dar, de asemenea, o putere care controlează, trezește și atrage chiropterans. Vocea ei, de asemenea, intrigi Saya și ea conduce la frenezie, trezind-o la modul chiropteran. Atunci când încearcă să convingă Kai să adere la ea, ea chiar reușește să imite vocea lui Riku.

Transformare fizică: personificare Diva a Riku, în a doua jumătate a seriei demonstrează că ea poate modifica caracteristicile ei fizice, deși această capacitate limitată pare, în comparație cu abilitati de transformare chiropterans altor. Ea reia înfățișarea ei implicit, înainte de duel ei cu Saya la Metropolitan Opera House, chiar recâștigarea părul ei lung. Cel mai probabil, Diva folosit, de asemenea această putere de a juca rolul Marea Ducesă Anastasia în 1918.

Copleșitoare psihologică: Diva are un efect sever psihologic asupra dușmanilor ei: mana chiropteran lui Hagi începe agitare la un moment dat atunci când el simte prezența ei, în prima jumătate a Saya seria îngheață până când aude cântecul Diva lui, Riku este paralizat de frică atunci când ea colțuri l pe Scut roșu HQ (deși explicația în romanele de lumină este că propria lui biologie chiropteran făcut el imobile și în imposibilitatea de a rezista ei), și ea intimideaza Lewis destul de prost în timpul unei întâlniri scurte ca el transpira și cade jos, atunci când ea pași aproape de el.
Atribute de sange:Regenerarea: Diva are capacitatea de obicei pentru a se vindeca de la toate rănile normale aproape instantaneu.
Anti-îmbătrânire: Sângele ei specială se oprește creșterea ei, după îmbătrânire 16 ani, la fel ca sora ei Saya. Acesta a fost motivul pentru ea susține apariția unei adolescente, chiar și după inițial depasind 173 ani +.
Producerea Chevaliers: Atunci când sângele ei intra in fluxul sanguin al unui om care și-a pierdut cea mai mare parte sângele lor, cu toate acestea, are efectul de a le transforma in Chevalier Diva lui, după cum sa demonstrat cu Solomon și Karl.
Drenaj Putere posibil: Cu toate acestea, după ce ea se transformă într-Chevalier Amshel primul ei, ea a petrece numai câțiva ani de la intrarea treaz periodic un ciclu de 30 de ani de hibernare, înainte de care ea experimentează un proces lent in abilitatile ei de regenerare și accese de vrăji leșin.
Cristalizare: Când este amestecat cu sânge Saya lui, sângele lui Diva cristalizeaza. Acest lucru este letala pentru ei. La rândul său, sângele ei poate cristaliza Saya și cavaleri ei. Ea nu știa că a fost Riku Chevalier Saya și ia dat sângele ei ca un cadou retur pentru a fi impregnate, aducând despre moartea lui.
Conceperea: Queens pierde puterile lor de sânge atunci când concepe. Diva, care au forțat imperecheat cu Riku, pierde în necunoștință de puterea ei de a ucide pe sora ei. Acest lucru a fost cunoscut doar Nathan și el explică Saya atunci când Diva moare. La duel ei finală cu Saya, ea aruncă sabia ei încărcate cu sângele ei în Saya și în același timp devine tras în țeapă de către Saya. Dar numai Diva începe să se cristalizeze și moare
Honami Ebisawa
Honami Ebisawa
Chibi Fan
Chibi Fan

Numarul mesajelor : 29
Varsta : 21
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 14/03/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum