Saya Otonashi

In jos

Saya Otonashi

Mesaj Scris de Honami Ebisawa la data de Vin Mar 15, 2013 12:51 pm

Saya Otonashi (Otonashi Saya) este principalul protagonist al seriei Blood +. Saya este una din fiicele lui o mumie chiropteran care a fost numit, de asemenea, Saya, care a fost adus din Islanda de Joel primul. Ea este o puri chiropteran regina si sora geamana a lui Diva mai în vârstă și iubitul lui Hagi.
Vârstă 173 +
Gen Femeie
Cursă Chiropteran ( Regina )
Stare Hibernare după fiecare 2 la 3 ani de 30 de ani
Zi de naștere 04 august 1833


Atribute fizice

Înălțime 5'2 "
Greutate 89 lbs
Culoarea părului Negru
Culoarea ochilor Brun roșcat (normal)
Stralucitoare Crimson
Afiliere

Familie Saya - Mumia
(Mama decedat)
Diva (sora mai mică Twin)
Joel Goldschmidt (tatăl adoptiv, decedat)
George (tatăl adoptiv)
Kai (Brother adoptivă)
Riku (Brother adoptivă Tânăr)
Diva pentru copii (nepoatele)
Facțiune Scut roșu
Ocupație Student

Caracterizare

Aspect Blood + Anime
Blood + Manga
Blood + Adagio
Stare Personajul principal
Debut Episodul 01

Alte Informatii

Japoneză Voice Eri Kitamura
Voce engleză Kari Wahlgren
Saya are aspectul mic și sprinten roz obraji de o fată medie obișnuită, adolescenta de liceu, cu o inaltime de 5'2 "(157cm) și care cântărește 89 kg (40.4 kg). Ea este cu părul negru, cu coafuri diferite, de-a lungul timpului și crimson Ochii Înapoi în grădina zoologică, ea a folosit pentru a avea parul lung cu breton legate în spatele Ea a avut o tunsoare băiețesc de timpul Revoluției Ruse.. În Okinawa, îi place să păstreze breton ei și părul scurt. După moartea lui Riku lui., ei breton sunt prezentate pentru a fi crescut, oferindu-i un aspect mult mai maturizat În ultimul episod, ornamente Kai părul să semene cu ei Sezonul 1 aspectul.. Ea arata foarte similar cu Diva, deși Saya este ușor bronzat și are o coafura diferita si culoarea ochilor și ea poarta ruj. Ochii ei de culoare roșu închis pentru a schimba ori de câte ori ea Crimson luminos se hrănește cu sânge, schimba modul de chiropteran sau sentimentul prezenței Diva.
La Zoo, Saya este rasfatata de original Joel, și, prin urmare, devine foarte imatur, auto-centrat, și nepoliticos. Ea se realizează acest lucru ca pe un rezultat de prietenii ei, cu Diva si Hagi, care ajută dezvăluie și hrăni compasiunea ei pentru alții. În general, cu toate acestea, Saya este o persoană luminos, vesel, și nevinovat. După ce a eliberează fără să vrea razbunator, însetat de sânge Diva asupra familiei ei adoptivă și prietenii și se transformă accidental într-Chevalier Hagi ei, împreună cu învățarea adevărul despre viața ei și ei propria natura inumană, Saya își pierde starea ei de spirit fericit și devine mult mai gravă și afectate de îndoieli și vinovăție. Ea dedica viața ei doar pentru a corecta greșeala a făcut în eliberarea Diva prin uciderea ei, apoi se încheie pentru totdeauna amenințarea chiropteran de sinucidere.
a urmare a pierderii amintirile ei și a petrecut un an în Okinawa ca o fată obișnuită, cu familia și prietenii, Saya dezvoltă o personalitate dulce și grijuliu, deși oarecum rezervat. Kai mai târziu, se referă la ea ca fiind "un plangacios si un mâncăcios". Numele ei se potrivește din urmă ca ea este mult mai înclinat pentru a manca. Potrivit Kaori, indiferent de cat de mult mananca, nu ea devine de grăsime. Foame constanta este posibil datorita consumului insuficient de sânge. În acest moment, ea este tulburat de amnezie ei, ci doar devine din ce în ce nesigur și îngrijorat ca ea învață mai multe despre adevărata ei identitate și experiențele pierderea mai mult din cauza chiropterans.
Un an de la moartea lui Riku, Saya prezintă o dispoziție mult mai întunecată și amărât, care au recastigat pe deplin amintirile ei, dar în procesul de pierdut speranța, după cum Moise și Lulu ambele nota. Ea nu este dispus să se asocieze sau să lucreze cu alții, în special Kai și restul Shield Roșii, nu vrea să aibă de a experimenta cele mai pierde dragi. În ultima jumătate a seriei, ea vine încet să accepte ajutorul lor.

În ultimul episod, Saya încearcă să salveze Diva după ce livrarea ei o rană fatală. Ea este convinsă de la uciderea fetele nu Diva lui sau ea însăși, ceea ce duce la mărturisirea ei că ea nu vrea să trăiască.
Saya nu știa că era sora ei Diva atunci când au intalnit prima data la turnul. Ea se împrietenește cu ea și denumește chiar Diva ei. Ea eliberează o să las-o să cânte la petrecerea de ziua lui Joel. După masacru, urăște Saya Diva și promite să o omoare. Tot restul timpului, ea a vânează Diva fie rușine că ea a fost cea care a lăsat Diva liber. Ani mai târziu, când a pierdut Saya amintirile ei, atât Amshel și Solomon a încercat să facă să se simtă mai moale spre sora ei și să acorde prioritate legătură de sânge. Cu toate acestea, acțiunea Diva de drenaj sânge Riku din nou trezit ura ei și bastoane Saya la jurământul de a lua răzbunare. Cu toate acestea, după bătălia finală, este dezvăluit faptul că Saya încă grijă de ea, care deține trupul surorii ei cristalizarea și plângând ca ea a murit.
La început, Saya este nepoliticos să pic Hagi, făcându-l să facă orice lucru mic pentru ea fără voie. Mai târziu, ea simpatizează și se împrietenește cu Hagi. Ei cresc împreună, deși Saya varsta niciodată. Hagi iubește Saya și ea alimentează, de asemenea, emoțiile pentru el. Atunci când Saya pierde simțurile ei și chiar atacă Hagi în timpul războiului din Vietnam, Hagi pleacă în disperare. În ultimul episod, Hagi mărturisește dragostea lui pentru ei și se sărută în cele din urmă să împartă emoție. Cu toate acestea, ele sunt în imposibilitatea de a vedea unii pe alții din nou
Saya este cel mai uman în jurul valorii de Kai. Ea răspunde la chemarea lui chiar și atunci când ea este în mod chiropteran. Ea aduce înapoi la simțuri
Tratează Saya Riku ca fratele ei mic proprie. Ei au argumente mici frate. Când ea se transformă într-Chevalier Riku ei, ea însăși acuză de a da Riku o viață blestemată. După moartea lui Riku, ea se desparte de toată lumea, astfel încât nimeni altcineva nu va fi rănit din cauza ei.

Scrimă: Saya este antrenat la gradina zoologica din scrimă. Ea este dovedit a fi destul de agil și apt cu sabia ei. Această abilitate vine la îndemână în timp ce uciderea chiropteran ca ea manuieste katana ei să facă acest lucru. Cu toate acestea, la începutul serii, Saya a uitat în mare măsură atât de aceste abilități și să învățați cum să lupte cu o sabie.
Muzica de: Ea este, de asemenea, a învățat să joace vioară și violoncel, atunci când ea a fost în grădina zoologică. Ea este un violoncelist realizat și chiar învață Hagi să joace violoncel când era un copil. Cu toate acestea, ea joacă rar violoncel în timpurile moderne, din cauza accentul ei pe chiropterans de vânătoare.


Atletism: Saya este un atlet calificat. În Okinawa, ea este văzută a fi foarte sportivă fiind o remarcabilă de înaltă punte.

Forța: Deși nu la amploarea lui Diva, Saya arată puterea eficiente în uciderea chiropterans și cavaleri Diva lui. Kai chiar o numește "un vânător de dragoni". Dar, pentru ca ea alege să nu să se hrănească în mod liber pe om și se abține de la băut sângele lui Hagi la fel de des ca ea poate, abilitatile ei coincide abia de la Diva.
Viteza: Saya se arată a fi în mod adecvat agil.

Salt de mare: Saya este capabil de a efectua salturi mari din partea de sus a clădirilor care fac parte din capacitatea ei chiropteran.

Telepatia: Saya a sporit simțurile, fiind capabil să simtă prezența chiropterans și Diva. Cu toate acestea, ea nu poate detecta Chevaliers pentru un motiv necunoscut. Saya are, eventual, o conexiune telepatica la Diva și vice-versa. Ea este în măsură să auzi cântecul Diva, atunci când oamenii normali nu pot, ar putea comunica verbal cu Diva atunci când acesta nu a știut cum să vorbească.

Atribute de sânge:

Vindecarea: Saya, fiind un chiropteran, are capacitatea de a se vindeca de obicei instantaneu de la orice leziuni normale. Aceasta a fost prima asistat de Joel primul. Ca regină, ea are capacitatea de a folosi sângele ei să se vindece pe alții prea. Dar asta duce la crearea de cavaleri. Atât Hagi si Riku au devenit cavaleri ei fiind dat sângele ei să se vindece leziuni muritoare.
Anti-îmbătrânire: Sângele ei specială se oprește creșterea ei, după 16 ani de imbatranire. De aceea, ea arată la fel, chiar și după inițial depasind 173 ani +. Acest lucru este valabil nu numai pentru ea însăși, ci, de asemenea, pentru cavaleri ei. Timpul se oprește pentru ei, la vârsta ei bea sângele ei.
Chevaliers producătoare: o abilitate unica de regine. Cand sangele lor intra in fluxul sanguin al unui om care și-a pierdut cea mai mare de sânge lor, le reînvie în formă Chevalier, după cum sa demonstrat cu Hagi si Riku.
Drenaj Putere posibil: După ce ea se transformă într-Chevalier Hagi, ea petrece numai câțiva ani de la intrarea treaz periodic un ciclu de 30 de ani de hibernare, înainte de care ea experimentează un proces lent in abilitatile ei de regenerare și accese de vrăji leșin.În prima jumătate a seriei, Saya, uneori, se strecoară într-o "razna" transă, în care ea devine mult mai agresiv și violent, care este în principal modul în care ea infrangeri dușmani înainte de a recapata amintirile ei. Ea tinde să introduceți acest mod de hranire sânge de Hagi. Datorită asemănărilor care le-a dus la frenezie ei în timpul Războiului din Vietnam. Este posibil ca acest "Berserker" transă este o consecință a ei fiind prematur trezit în timpul Războiului din Vietnam și ulterior de-a lungul ani întârziere în primirea sânge lui Hagi.
Cristalizare: Când este amestecat cu sânge Diva lui, sângele lui Saya cristalizeze. Acest lucru este letala pentru ei. La rândul său, sângele ei poate cristaliza Diva și produsele sale de sânge. Deci, Saya folosește sângele ei de a cristaliza a chiropterans și Chevaliers create din sângele lui Diva. În duelul său final cu Diva, ea aruncă o katana încărcată cu propriul sânge în Diva, care începe să se cristalizeze. Saya este înjunghiat cu sabia sângele sora ei ud prea. Cu toate acestea, din cauza Diva a pierdut puterea ei de sânge, Saya nu este afectată.

Castig de putere: Toate Queens nevoie de sânge de zi cu zi pentru a rămâne sănătoși. Saya folosit pentru a bea sânge uman în chip de medicament realizat de Joel în timp ce ea era în Grădina Zoologică. După trezirea la Okinawa, ea are transfuzii de sange regulate prea. Ca o regină, aportul de sânge Cavaler ei dă, probabil, nutriție și ea mai are impact asupra puterii ei chiropteran. Dupa ce bea sângele lui, ea capătă puterea de a lupta ca un chiropteran. Sângele lui Hagi a provocat trezirea ei prematură și a declanșat-o în modul berserk în timpul războiului din Vietnam. Este, de asemenea, o ajută să recapete amintiri.
Armament Edita
Arma lui Saya marca este o katana specială, cu o canelură că sucursalele pe întreaga lamă. Astfel, atunci când taie degetul mare Saya-o pe marginea de sus a katana, în timp ce cotropire, astfel încât să atragă de sânge, canelurile special concepute pentru a permite sângelui să curgă în ea și a devenit canalul distribuite în toată katana. Odată încărcat cu sângele ei, aceasta este o armă mortală împotriva Diva , precum și orice chiropteran de sânge Diva lui.
După prima lama Saya este rupt într-o luptă cu Amshel, David îi dă unul nou, care are un cristal rosu la baza lamei sale, simbolizând membru ei în organizarea Shield Roșie. Cristal este o bucată din corpul lui George, care sa cristalizat atunci când ea l-au ucis cu propriul sânge, în scopul de a scuti i soarta de a se transforma într-un chiropteran.

Chevaliers Edita
Hagi (Chevaliers prima iubire, de interes sau iubita)
Riku Miyagusuku (Chevaliers secunde, decedat)
Solomon Goldsmith (dezertat de la Diva, decedat)

Anime Plot Edita

Joel I și Amshel studierea Saya nenăscut și Diva
Adaugata de Smijes08

Saya în grădina zoologică
Adaugata de aripile vântului
La Zoo Edita
Naștere Edita
În anul 1833, la Gradina Zoologica din Bordeaux, Franța, Joel I și Amshel diseca o mumie chiropteran au numit SAYA , care a fost adus din Islanda, și cocon tăiat două obiecte similare din corpul său. Coconii nu poate fi deschis prin forță, ci "trapa" odată ce acestea sunt sângerat pe, dezvăluind doi sugari aparent umane. Intrigat, Joel și Amshel conceapă un experiment social: ele separa puii ei si de a retine copil mai la un turn pentru a efectua teste asupra, în timp ce Joel denumește altă Saya, după ce mama lor mumificat și ridică ei ca daca ar fi fost un om obișnuit. Astfel, Saya se naște.
Growing Up Edita
Atât Saya și Diva se păstrează la "Zoo", de Joel Goldschmidt , în cazul în care Saya este tratată ca fiica sa și Diva, care este lăsat fără nume, se limitează la un turn. Saya trăiește în lux, ca o printesa rasfatata, având în vedere tot ea a vrut. Ea învață să gard și să se joace violoncel ca hobby-uri. Ea este dată de rutina "medicament" (sânge) pentru a bea pentru a rămâne sănătoși. În același timp, ea este în necunoștință de a fi studiate de către binefăcătorul ei (Joel I), care face note despre ea și sora ei în jurnalul său și este primul care a descoperit că sângele surorile "cristalizează în amestec, care va deveni mai târziu metoda de primar de a ucide chiropterans.
În 1863, Saya urmează sunetul melodiei surorii ei și găsește-o blocată la partea de sus a unui turn, dar nu își dă seama că sunt surori. Deoarece altă fată nu are un nume Saya denumește ei Diva pentru abilitatea ei de a canta uimitoare și, de asemenea, cadouri Diva-i un trandafir albastru în schimb. Ei devin prieteni, cu Saya plata secret vizite la Diva și vorbind cu ea în următorii ani. Atunci când ea află că Diva vrea să iasă din turn, Saya promite să-i elibereze.

În 1870, Amshel cumpără un băiat de doisprezece ani, pe nume Hagi de la părinții săi. Deși Saya crede că ar trebui să fie prietenul ei, ea este, de fapt, astfel că ea va împerechea cu Hagi și produce copii. Datorită ei egocentrică personalitate și nefericirea lui Hagi la a fi luate din familia sa, acestea sunt inițial antagonice față de celălalt. După Saya recunoaște durerea lui și-l mângâie, ei devin prieteni. În jurul valorii de acest timp, ea îl învață primul cum să joace violoncel. Ca anii trec Hagi creste la un om și cele două cădea în curând în dragoste.

Saya aude o conversație Hagi are cu Joel, în care tatăl ei indică faptul că ei "medicament" este, de fapt sânge și că ea necesită să supraviețuiască. Ea, de asemenea, află că sângele ei a abilităților de vindecare.

Bloody Sunday Edita
De ziua lui Joel în 1883, Saya găsește în cele din urmă cheia pentru a turnului Diva si elibereaza ei, astfel încât ea poate canta pentru Joel. Ea lasă să însoțească Hagi, care este în căutarea pentru ea, pentru a merge găsi floarea preferata lui Joel ca un cadou de ziua de nastere. În timp ce Hagi este încercarea de a obține floare, el cade de pe o stâncă și este rănit mortal. O Saya îngrozit încearcă să-l ajute. Amintindu-și conversația anterioară lui Hagi cu Joel și neînțelegerea aceasta, ea hraneste Hagi unele dintre propriul sânge, care-l transformă într-Chevalier primul ei.
Caută ajutor pentru Hagi, Saya revine la castel Goldschmidt și găsește tot ce cuprins de flăcări și că Diva a sacrificat toată lumea, inclusiv Joel. Recunoscând greșeala ei în eliberarea Diva, Saya si Hagi se dedice vânătoare Diva jos și exterminarea chiropterans, cu misiunea de a deveni că singurul motiv Saya pentru viață. Ele sunt ajutate în scopul lor de către Shield Roșie , o organizație formată din descendenții lui Joel supraviețuitori. Ca Saya și Hagi se angajeze pe drumul spre vânătoare Diva, Saya face promisiunea că Hagi va rămâne alături de ea până la capăt și ucide-o după ce a ucide toate celelalte chiropterans.


Îndeplinește Saya Sonya
Adaugata de aripile vântului
După Revoluția Rusă Edita
În timpul unui vis flashback Saya este dovedit a fi de vânătoare Diva în Rusia. Incidentul are loc de fapt în 1918, după Revoluția rusă, atunci când Saya si Hagi sunt de urmărire Diva, care este deghizat ca Marea Ducesă Anastasia Nikolaevna, în Rusia. Ei vin într-un sat și Saya întâlnește o fată numită Sonia, care devine mult mai atașat de ea. Se pare că fata Sonya este de fapt Grigori , care Diva a transformat într-un Chevalier. Odata ce vor realiza înșelăciune, reușesc să-l omoare. Dar, înainte de a muri, Grigori reușește să stagneze Saya până la Diva scapă cu Amshel. Saya reușește să-l cristalizeze după fuge Diva. După aceea Saya merge în somn adânc ei (30 de ani de hibernare).

Saya fiind forțat trezit
Adaugata de Bentensuperheroaliens

Saya în frenezie
Adaugata de aripile vântului

Saya merge înapoi la hibernare
Adaugata de TwinsMcNealeyJones
Razboiul din Vietnam Edita
În timpul unui bombardament de masă la 25 decembrie 1972, agenții Red Shield încerca să trezească prematur Saya atunci când chiropterans sunt stabilite liber în Vietnam în timpul războiului din Vietnam, în speranța că ea va fi în măsură să le apere. Deci, ei folosesc sângele lui Hagi și injectați-o în corpul ei. Cu toate acestea, eforturile lor trec în mod tragic, atunci când ea se trezește greșit într-o frenezie si ucide agenții.
Saya aude cântând Diva și urmează sunet la un container gol pe care Diva au locuit probabil în cadrul anterior. Acum, alături de Hagi, ea luptă împotriva Karl (unul dintre cavaleri Diva) si aproape îl ucide, dar el taie brațul cristalizarea să se salveze prin prevenirea răspândirii lui. Karl fuge într-un sat mic. Când Hagi încearcă să o oprească, Saya taie brațul său și om sacrifică și chiropteran deopotrivă, fără distincție, în procesul de rănind mortal pe tatăl lui David. Acest rampage este asistat de către ambele american soldat George Miyagusuku și Akihiro Okamura tatăl lui (care ia poze de atac Saya lui).

Odata ce ea se epuizează, în cele din urmă se întoarce Saya pentru a continua hibernare ei. Cu oamenii lui zace mort, tatăl lui David, pe moarte, încredințează siguranța ei cu George, care o stochează în cripta Miyagusuku atunci când mai târziu se mută la Okinawa, Japonia.În Japonia Edita
Un nou început Edita

Saya hibernant
Adaugata de TwinsMcNealeyJones
Cocon Saya lui se află în interiorul cripta Miyagusuku în Okinawa de ani de zile în cazul în care George a mutat cu familia sa după plecarea armatei. Dar un accident de bruscă ia departe de viețile tuturor membrilor familiei sale. George vizitează mormintele familiei sale înainte de a încerca să se sinucidă, dar se simte batai de inima pulsează din cocon Saya ca în cazul în care ea îi spune să trăiască mai departe. Nou inspirat de a trăi, George începe o nouă familie, adoptarea Kai si Riku , doi băieți orfani și rulează un restaurant.
În 2004, perioada de hibernare Saya este de peste si ea trezește. George revizitează cripta și găsește Saya se tarasca afara din cocon. El aproape o trage înainte ca ea zambeste la el, după aceea, el ia casa ei și îi dă o tunsoare foarte necesara si un nume pentru a trăi cu: Saya Otonashi. George adoptă în mod legal Saya, făcând-o pe fiica lui și ei Kai și Riku frați. Și astfel începe viața Saya noua ei în Okinawa.
Saya dormit în interiorul ei cocon.

1 din 12 Adaugă fotografie
Viața în Okinawa Edita
În 2005, atunci când începe Blood +, Saya este o medie mare fata de living școala din Okinawa, care a fost adoptat cu un an in urma de catre George Miyagusuku după trezirea din hibernare ciclu de ei cu nici o amintire de identitatea ei sau în trecut. Deși ea pare a fi un adolescent normal, orice leziuni ea sustine vindeca aproape instantaneu, iar ea trebuie să primească transfuzii de sânge periodice pentru a rămâne sănătoși. Ea este vegheat de un medic pe nume Julia Silverstein , care este de fapt un generator secret de scut roșu, care monitorizează sănătatea Saya și amnezie, precum și David, care plătește vizita la George regulat el amintind de datoria ei.

Punct de cotitură Edita
Într-o zi, vede un jucător violoncel și auzindu-l joace o muzica, ea cade într-un flashback. În noaptea aceea o chiropteran atacă scoala ei și omoară un profesor în fața unui Saya îngrozit, care și-a revenit tarziu in noapte pentru a obține înapoi pantofii ei de cale. Ea fuge și este urmată de atât chiropteran și violoncelist, care apare în mod misterios să-și apere și să protejeze ei, deși ea nu-l amintesc. El a forța ei hrănește-lui de sânge, care provoacă Saya să ucidă chiropteran ataca. Un șocat lui Kai reacția ei se fixează din transă și ea leșină vedea propriul ei sânge-îmbibată de reflecție. Ea este apoi internat in spital.
Dupa trezire în spital, ea părăsește patul ei, ea aude George și David discutarea scopului ei ca o armă împotriva chiropterans ca ea este singura care le poate ucide, și fuge. Ea este introdusă mai târziu acasă de Kai, după întâlnirea cu un alt Hagi, care nu va spune adevărul despre trecutul ei, spunându-i că trebuie să ne amintim pe cont propriu. Mai târziu, ea află că el este Hagi, Chevalier ei, care promite să ajute o omoare chiropterans.

George ia-o la locul unde a hibernat și îi spune cum a găsit-o. Deși la prima Saya este reticent să lupte și se tem de ea, care ar putea fi, după George este răpit și transformat într-un chiropteran și ea este forțată să-l omoare, în scopul de a-l lăsa să moară ca un om, ea a decis să lupte creste chiropteransReturn to Vietnam Edita

Cadou de la Phantom
Adaugata de aripile vântului

Dansează cu Solomon
Adaugata de aripile vântului

Lupte Karl
Adaugata de aripile vântului
În Liceul de Fleches Cinque Edita
Pentru a proteja frații ei de rău, lasă Saya Kai și Riku pentru a se infiltra în spatele unei școli internat vietnamez ca student, în scopul de a investiga decese misterioase hemoragie de tineri cu părul negru-fete (care, întâmplător, ei se aseamănă), care Scut Roșu crede pentru a fi opera unui chiropteran. Ea este însoțită de Hagi, care merge sub acoperire ca un grădinar pentru școală. Ea rămâne în comunicarea de telefon secret, cu David. Între timp, ea devine repede prieteni cu colega ei de cameră min , care-i spune legenda " Fantoma ", se presupune, fata el alege să ia primește un albastru a crescut de la el, care Saya se sfârșește primire.
Devenind în același timp centrul de zvonuri (pentru primirea unui trandafir albastru din "Fantoma"), Saya continuă să efectueze ancheta pe timp de noapte cu Hagi în grădina din spate de-a lungul clopotnita. Acolo, ea descoperă că ceva de genul un container este ținut în pivniță. Ea se referă la descoperirea ei David, secret și își asumă e containerul Diva lui.

Excursie la Hanoi Edita
Saya este atacat de două ori de către Phantom. O excursie la Hanoi aduce înapoi amintiri ale războiului din Vietnam, unde a fost de sacrificare toată lumea. Ea se execută în frenezie și se trezește într-o alee încolțit de fantoma. O luptă este în curs de desfășurare și se alătură Hagi Saya jumătate. Când frunzele fantome, el este dovedit a fi Karl, directorul școlii și, de asemenea, un chiropteran responsabil pentru moartea fetelor ", deoarece fixă ​​a lui obsesiva pe Saya după ce sa luptat cu el în 1972 și la costat brațul lui, deși ea nu încă amintesc de el.
Ball Dance Edita
După împrumutând o rochie de la Min, Saya participă mingea viitoarea anual a avut loc la școala internat. Acesta permite Saya pentru a lăsa în oaspeții ei: David și Julia . David investighează unde a containerului Saya a menționat, dar consideră că deja mutat în altă parte. Între timp, la dans, Saya capturile ochiul de persoana cea mai uimitoare a partidului: Solomon Goldsmith , de asemenea, Chevalier Diva lui. El a apropie și solicită un dans și două dintre ele se inteleg bine: nu își dă seama că ei sunt dușmani la început. Acestea sunt spionat de către un gelos Karl. O întrerupere de la Van face Solomon plece ca el aude cineva de asteptare doar partenera sa de dans sub numele de "Saya". Mai târziu, Karl Saya lupte ca el pare să-și apere Diva de la Red Shield. În timpul luptei lor, își dă seama că ea nu-l amintesc, pe care-l întristează și provoacă-l să plece. Saya, Hagi, iar scutul roșu sunt forțați să plece repede, fără Saya obtinerea posibilitatea de a licita rămas bun de la Min care stă cuprins de teamă văzând Saya concediu, acoperit de sânge.
Vânătoare Diva Container Edita
În altă parte, Kai si Riku sunt rapiti si Saya merge pentru a salva ei, precum și găsească container de Diva. Odată Scut roșu piste jos recipient Diva lui, Saya este paralizat de ascultarea Diva cantand ca ea incepe sa se trezeasca, în imposibilitatea de a se îngriji de off chiropterans ataca. Ea în cele din urmă revine la o stare de spirit animalic și merge pe o ieșire violentă criminal ca ea a făcut în 1972, chiar și rănind mortal Clara , un alt agent Scut roșu. Acesta este în această stare sălbatici care Saya lupte Karl nou, care este nespus de mult la această schimbare în personalitatea ei. Cu toate acestea, ea își recapătă controlul de ea cu ajutorul lui Kai. Ea încă o dată se angajează în luptă Karl și de această dată el infrangeri, deși el scapă. Ea, de asemenea, nu reușește să oprească Solomon și Van Argiano de la evadarea în condiții de siguranță, cu Diva pe un elicopter. Deși reunit cu Hagi, Kai, si Riku, momentul este dulce-amar ca Saya poartă trist martor la copiii care au fost modificate permanent de Delta-67, inclusiv Riku prietenul lui Mui .
Pe Feroviar Edita
Saya și ea Red Shield semenii bordul unui tren în Feroviar Trans-Siberian . Nu ea este îndeplinită de un impostor care deghizează ca un alt agent de colegi, Elizabeth . Un atac chiropteran pe tren bate Saya inconștient. Își amintește timp, ea și Hagi a vizitat Rusia și incidentul de Grigori. Când ea își recapătă cunoștința, ea se întâlnește și Liza Riku . Mai târziu, Liza se dovedește a fi un chiropteran care se referă Saya pentru a merge la Zoo în cazul în care toate amintirile ei încep.
Excursie la Zoo Edita
Saya călătorie și Hagi la Grădina Zoologică din Bordeaux. Ei se atacat de Schiff pe drum acolo. Dar ei reușesc să ajungă la grădina zoologică. De îndată ce ea trece porțile, ea găsește loc familiar. Fântâna de la mijloc, pașii ei amintesc de ori mai mari, iar ea aminte încet părți ale memoria ei. Ea a trăit în casa de peste o sută de ani în urmă, în timpul lui Joel I. ei de creștere, reuniți Hagi și orice altceva a început acolo. În timp ce Saya este pierdut în amintirile din trecut, Solomon apare. Hagi încearcă să-l lupta, dar Saya este de acord pentru a asculta Solomon. El a transmite o parte din povestea lui și vrea să plece oameni să se alăture familiei sale originale: Diva sora ei! La aceasta, Saya este șocat să afle că aceasta este sora ei că ea este, după. Solomon încearcă să câștige încrederea ei, dar întrerupe Hagi. În timp ce lupta, o voce lovește Saya și ea urmează-l la fel de repede ca ea poate să se găsească în turn, față-în-față cu sora ei Diva care a fost băut sângele lui Riku. Saya devine înfuriat și acceptă faptul că, deși Diva fiind sora ei, este periculoasă și trebuie să fie scăpat de. Ea se luptă cu Diva a cărui tărie inumane în curând copleșește ei. Când se termină lupta într-un mod nedecis, Saya se întoarce la fratele ei inconștient. Kai pledează Saya pentru a salva Riku cu sângele ei. Știind ce să-l transforma într-, Saya este obligat să accepte consecințele după hrănire Riku sângele ei.
Honami Ebisawa
Honami Ebisawa
Chibi Fan
Chibi Fan

Numarul mesajelor : 29
Varsta : 21
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 14/03/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum