About Honey & Clover

In jos

About Honey & Clover

Mesaj Scris de LoVe_AlExUTZaa_SaKuRa:X la data de Mar Noi 09, 2010 1:34 am

[b]Yuta Takemoto, Takumi Mayama și Shinobu Morita sunt trei tineri care locuiesc în complexul de apartamente aceleași și sunt studenți la un colegiu de artă în Tokyo.

Într-o zi, ele sunt introduse pentru a Hagumi Hanamoto, fiica unui văr de Shuji Hanamoto, un profesor de arta, care a venit să trăiască cu Hanamoto și a devenit un prim arta student an la școala de artă că toată lumea participă. ascunde Takemoto și Morita, atât se încadrează în dragoste cu Hagu, dar Takemoto sentimentele sale și încearcă să fie un prieten pentru Hagu Morita în timp ce își exprimă dragostea lui în moduri care par doar pentru a speria Hagu, cum ar fi chemarea ei "Mousey" și în mod constant ei fotografierea. Hagu însăși, deși inițial timid și se tem de companie, treptat, se încălzește până la trei.

Grupul vine să includă Ayumi Yamada, un maestru de ceramică , care este bine-cunoscut de ei porecla "Tetsujin" (Doamna de Fier), care devine foarte aproape de Hagu. Atunci când nu sunt la școală, ea ajută alerga magazin de băuturi familie. Ayumi în timp ce este popular cu tineri mulți bărbați, ea se indragosteste de Mayama, care nu recipocrate sentimentele ei și ei consideră că un prieten foarte drag. În schimb, Mayama urmărește o femeie mai în vârstă, Rika Harada, un prieten al profesorului Hanamoto văduv care conduce un studio de arhitectura a fondat cu sotul ei.

Povestea urmează aceste cinci caractere lor în triunghiuri dragoste, iubire neimpartasita, a absolvit de la colegiu, găsirea de locuri de muncă, și de învățare mai multe despre ei înșiși.

Hagumi Hanamoto (花本はぐみ, Hanamoto Hagumi?)
De obicei, numit "Hagu" de prietenii ei, ea este un de ani, primul an de arta student-18 de la începutul seriei. Ea este descris ca apare și în calitate de mai mulți ani mai tânăr decât vârsta ei reală. În ciuda aspectului ei, ea este un artist talentat și munca ei este extrem de apreciat de profesioniști din domeniul artistic. Ea este timid și foarte nervos atunci când interacționează cu oamenii, până la punctul de a deveni bolnav fizic de la stres, cu rezultatul că arta alți studenți cred că ea este ciudat. Ea a fost crescut de bunica ei într-un mediu protejat, unde a învățat să tragă schiță de schimbare a vizualiza vreodată din pridvor ei. Când Morita și Takemoto întâlni prima Hagu, vor cădea amândoi imediat în dragoste cu ea, deși se exprima în moduri diferite. Hagu petrece cea mai mare din seria conștienți de sentimentele lor pentru ei, văzându-le ca prieteni. După Takemoto mărturisește sentimentele lui pentru ea, ea începe el evitând, și la sfârșitul seriei ea recunoaste ca iubeste Morita. Cu toate acestea, ea revine la Shuji, deoarece ea nu se poate imagina o viata fara desen. înfățișează prin: Haruka Kudo (anime, japonez), Heather Halley (anime, engleză),[1] Yu Aoi (film), Riko Narumi (drama TV japoneză)
Yuta Takemoto (竹本佑太, Yuta Takemoto?)
Un an de artă student-al doilea rând, vârsta de 19 ani la începutul serii, care locuiesc în complexul de apartamente aceleași ca și Mayama Morita. Takemoto este principala punctul de vedere al seriei, și de multe ori acționează ca narator de episoade. El este descris ca cel mai moale dintre personajele principale. El se indragosteste de Hagu imediat după ce a fost introdus de către profesorul său, dar pastreaza sentimentele lui de a se prin cele mai multe din serie. Din cauza incapacității sale de a acționa pe sentimentele lui la fel de liber ca Morita, Takemoto decide să acționeze ca un frate-figura Hagu, oferindu-prietenos sprijinul său atunci când este nevoie, de exemplu, construirea sofisticate căsuțe pentru păpuși ei, la cererea ei. Mai târziu, în serie, ca urmare a conflictuale emoțiilor sale, Takemoto dezvolta un ulcer gastric, forțându-l să repete un an de scoala. Devreme in serie, el întrebări vocația sa ca artist, dar, pe parcursul seriei el devine confortabil cu el însuși. Dupa o calatorie cu bicicleta la Cape Sōya, punctul cel mai nordic în Japonia, Takemoto câștiguri încrederea de a spune Hagu cum se simte cu adevărat. Hagu deși nu-l acceptă, Takemoto admite că doar întâlnirea ei și timpul petrecut împreună a influențat-l. înfățișează prin: Hiroshi Kamiya (anime, japonez), Kenji Nojima (ultimul episod în producție TV), Yuri Lowenthal (anime, limba engleză ), Sho Sakurai (film), Toma ©ikuta (drama TV japoneză)
Shinobu Morita (森田忍, Morita Shinobu?)
Un an de artă student-al șaselea, 24 de ani la începutul seriei, în complexul de apartamente aceleași ca Takemoto și Mayama. Morita este descris ca un student perpetuu, în imposibilitatea de a absolvent din cauza absenteismului persistente. Acest lucru se datorează în principal la lucrarea sa, care îl obligă să meargă lipsesc pentru câteva zile, după care doarme timp de cel puțin 48 de ore. Morita este considerat misterios de alți studenți, predispuse la un comportament bizar, cum ar fi crearea unui versiune de Twister cu prea multe culori. El este o persoană care îi pasă perceptiv pentru prietenii lui Takemoto și Mayama, dar de multe ori se exprimă nedelicat, și care nu este generos cu banii lui și alimente. El își exprimă, de asemenea, dorința sa de Hagu în moduri ciudate, cum ar fi forțând-o să te îmbraci ca un mouse pentru că îi place lucrurile drăguț. Mai târziu, în serie, el pleacă pentru un an în America, și în cele din urmă, altii invata a fost munca la negru ca un premiat CGI artist. înfățișează prin: Yuji Ueda (anime, japonez), Sam Riegel (anime, engleză), Yusuke Iseya (film), Hiroki Narimiya (drama TV japoneză)
Takumi Mayama (真山巧, Mayama Takumi?)
Un an de artă student-a patra, 22 de ani la începutul seriei, în complexul de apartamente aceleași ca și Takemoto Morita. El acționează ca un senpai (senior) a Takemoto și încearcă să ajute Morita se ridice pentru clasele de dimineata devreme. Devreme in serie, Mayama ajută Rika Harada afară cu diverse comisioane de la firma de design ei, Harada Design, timp în care el se dezvoltă sentimente pentru Rika. Seria inițial frunze neclar dacă Mayama profită de handicapul lui Rika a-și îndeplini dorințele sale, dar este mai târziu arată că Rika reciprocates sentimentele sale. Îndemnând la ea, Mayama începe de lucru pentru o firmă de design diferit, dar după ce se desparte, aproape de sfârșitul seriei, se întoarce să lucreze pentru Rika. În ciuda Yamada lui se arunca la el, Mayama consideră ei numai ca prietenul său apropiat, dar el devine de protecție a ei, atunci când un coleg cu o reputație pentru a juca fete dezvoltă un interes în ea. înfățișează prin: Tomokazu Sugita (anime, japonez), Cam Clarke (anime, engleză), Ryo Kase (film), Osamu Mukai (drama TV japoneză)
Ayumi Yamada (山田あゆみ, Yamada Ayumi?)
Un an de artă student-al treilea, 21 ani, la începutul seriei, specializata in arta ceramica. Ea este bine-cunoscut de către alți studenți pentru ceramica ei și ei porecla Tetsujin "Iron-doamnă" pentru rularea 6 km la școală în fiecare dimineață pentru a ajuta cainele sa piardă în greutate. Ea este descrisă ca fiind o tânără frumoasă, care atrage atenția de prieteni de sex masculin și colegii ei. Yamada este profund în dragoste cu Mayama, dar el nu se întoarce sentimentele ei și în mod repetat o încurajează să găsească pe altcineva. Mai târziu, în serie, ea este înfuriat de bruscă protectiveness lui Mayama când el încearcă să-i ferească de fostul șeful său, Nomiya. Yamada este aproape de prieteni cu Hagu, care i se adresează de prenume. La sfârșitul seriei, Yamada continuă ca un student absolvent în artă, în timp ce face ceramica pentru Harada Design. înfățișează prin: Mikako Takahashi (anime, japonez), Julie Ann Taylor (anime, engleză), Megumi Seki (film), Natsuki Harada (drama TV japoneză)
Director: Ken'ichi Kasai, Tatsuyuki Nagai (al doilea sezon)
Scenariu: Yosuke Kuroda
Caracter de supraveghere: Chika Umino
Caracter modele: Shuichi Shimamura
Șef director animație: Takahiko Yoshida (primul sezon), Masaru Heiwatari (al doilea sezon)
design Prop: Yukako Tsuzuki
Art director: Chikako Shibata
setarea Color: Miyuki Ishida
Video design: Nobuo Ōkouchi
director Fotografie: Yutaka Kurosawa, Yoshio Ōkouchi (al doilea sezon)
Editarea: Shigeru Nishiyama
director de sunet: Jin Aketagawa
producția de sunet: Magic Capsule
Muzica: DEPAPEPE (primul sezon), Yuzo Hayashi & Salon'68
imaginea de deschidere: Fumiko Hirano (al doilea sezon)
Muzica de producție: Aniplex, IMM-urilor Records
Deschiderea video: Nagi Noda (1-12 episoade), Yuichi Kodama (13-24 episoade)
supravegherea Îmbrăcăminte: Kazuki Kuraishi
Producătorii: GENCO
producția de Animație: JCStaff
De producție: Comitetul de producție Hachikuro (Asmik Entertainment As, Shueisha, Televizor Fuji, Dentsu, Sony Music Entertainment, Genco)
************sper sa va plaka**********si sa va fie de folos*****
avatar
LoVe_AlExUTZaa_SaKuRa:X
New Fan

Numarul mesajelor : 12
Data de inscriere : 07/11/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum