Sora Naegino

In jos

Sora Naegino

Mesaj Scris de Crazygirl93 la data de Joi Aug 14, 2008 5:07 am

Sora Naegino (苗木野 そら, Naegino Sora?) este un personaj ficțional din seria anime și manga Kaleido Star. Aceasta a visat să fie o membră a Kaleido Stage (echivalentul lui Cirque du Soleil) din San Francisco. Pe parcursul animeului va întâlni numeroase obstacole ce o va ajuta să dobândească o maturizare mentală și spirituală. Va fi ajutată de numeroșii ei prieteni și de Spiritul Scenei, Fool.

Este dublată de Ryo Hirohashi în versiunea japoneză și de Cynthia Martinez în versiunea engleză a Kaleido Star.

Copilăria

Când era mică, părinții ei au dus-o la Kaleido Stage să vadă un spectacol. Spectacolul la care asistase Sora cu părinții ei era Alice în Țara Minunilor. Deși aceștia mor într-un accident rutier, la scurt timp după vizita lor la Kaleido Stage și Sora este adoptată de unchiul și mătușa ei, fata vrea să devină un membru al locului vizitat de ea în copilărie.

Adolescența

La vârsta de 16 ani, părinții ei îi dau voie, în mod ezitant, să meargă la audiții în Statele Unite ale Americii. Cât timp hoinărește rătăcită, bagajul ei este furat. Ca și consecință a urmăririi hoțului și discutând cu poliția întârzie la audiție. Starul Kaleido Stage, Layla Hamilton nu îi va da voie să dea o probă și îi spune să plece, însă proprietarul Kaleido Stage, Kalos Eldo o va lăsa să participe la spectacolul actual, Romeo și Julieta. Majoritatea membrilor nu o agrează pe Sora datorită mijloacelor prin care ea a reușit să intre pe scenă. Totuși Sora le va câștiga încrederea prin perseverența ei, munca grea și mai ales prin caracterul ei magnetic.

Înfățișare


Pe parcursul animeului Sora este observată purtând un pantalon scurt cu bretele pe umăr și un tricou alb. La antrenamente poartă un tricou albastru deschis și pantaloni culoarea acvamarin(navy).

Kaleido Stage

Deoarece îl urmărise pe cel ce îi furase bagajul și pentru că a fost la poliție, Sora întârzie la audițiile pentru Kaleido Stage. Layla Hamilton nu îi acceptă prezența la Kaleido Stage, motivând că nu trebuia să întârzie, spulberându-i visul de a fi membră a Kaleido Stage. Tristă, i se confesează lui Ken Robbins, șeful audiției, spunându-i motivul sosirii ei in San Francisco. Înduioșat, Ken îi propune să vadă un spectacol din culise. Acolo, Sora salvează un membru scenic de un balon, luxându-i încheietura. Pentru că era nevoie de o persoană la trambulină, Kalos Eldo, șeful Kaleido Stage, o desemnează pe Sora să fie înlocuitoarea persoanei rănite. Merge să își ia costumul și în cabină îl vede pe Fool, Spiritul Scenei, însă crede că are halucinații. Pe scenă e neîndemânatică și, la auzul încurajărilor unei fetițe, se hotărăște să facă cel mai uimitor spectacol. Acest lucru îi reușește, însă Layla Hamilton e iritată de faptul că Sora făcuse un spectacol jalnic înaintea reprezentației sale uimitoare alături de Yuri Killian, cerându-i să plece. Cu lacrimi în ochi își ia bagajele și se pregătește să plece, însă e oprită de Ken, care îi spune că poate să rămână. I se dă un dormitor, unde îl revede pe Fool. Speriată de prezența misterioasă, încearcă să găsească o altă cameră. Vizita la managerul dormitoarelor e interesantă, acesta fiind nimeni altul decât diva Kaleigo Stage, Sarah Dupont. Sarah e un fan avid al artelor marțiale și îi propune Sorei executarea a nenumărate exerciții făcute de ea, însă e refuzată mereu.

Întâlnirile cu Spiritul Scenei

Sora e unica persoană care îl poate vedea pe Fool, Spiritul Scenei, personaj ce îi dezvăluie că a fost aleasă de Scenă pentru a executa, împreuna cu Layla, Manevra Legendară(un mit printre acrobați). Îl observă pentru prima dată în momentul preluării unui costum de iepure pentru a înlocui o persoană rănită. Crede că halucinează, însă îl va revedea în dormitorul ei. În primul sezon îi dezvăluie Sorei viitorul posibil prin intermediul cărților de Tarot. Totodată îi spune că deși o prezicere indică lucruri care nu sunt benefice, viitorul poate fi schimbat, lucru care se posibil în funcție de eforturile depuse de cel în cauză. În al doilea sezon viitorul îi este citit prin intermediul Astrologiei. Cu toate acestea, însuși Fool afirmă că nu este nici aliat, nici dușman. Observând că este vizibil Laylei, le spune ei și Sorei despre "Manevra Legendară", însă nu le spune în ce constă aceasta
avatar
Crazygirl93
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 24
Localizare : maybe from hell....or heaven??
Data de inscriere : 12/07/2008

Vezi profilul utilizatorului http://iloveanimeforever.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum